Novinky

středa 28. září 2011

The End

Jak jste si během posledních  týdnů všimli, aktivita na této stránce nebyla zrovna vysoká. Je to tím, že skoro není o čem psát (pominu-li Zotac Cup). A serióznější novinky se musejí překládat z čínštiny či němčiny a i tak nejsou moc časté (anglické portály už o WarCraftu ani nepíšou). Z těchto důvodů jsem se rozhodl, že zcela ukončím aktivitu na těchto stránkách. Rád bych pokračoval, ale už nejsem schopen poskytnout obsah každý druhý den a psát dokola o Zotacu také není moc velká zábava. Nechci, aby těch pár lidí, co sem chodí, čekalo dlouhé dny na jedinou novinku. To se mi zdá nefér a tak to radši vyřeším touto cestou. Ke všemu znovu začala škola, což také sežere nějaký ten čas. Dalším důvodem je naprostá "mrtvost" české scény - nic se neděje na w3cz, playzone a dokonce i na Battle.netu skoro nikdo není. Toto vůbec není myšleno špatně, pouze to snižuje již tak malou motivaci, protože není s kým mluvit či hrát. To by tedy byly důvody (doufám, že alespoň trochu pochopitelné) a nyní vám jako menší náhradu nabídnu weby, na kterých se stále můžete něco dozvědět o naší milované hře:



V tomto roce nás čeká pravděpodobně posledni World Cyber Games v této hře. To by měl být záchytný bod pro všechny fanoušky. Předpovědet situaci v příštím roce je složité. Zrušeny byly téměř všechny klíčové turnaje - ESWC, Blizzcon, týmová liga WC3L atd. Poslední enkláva je tvořena pravidelným sobotnim Zotac Cupem a různými čínskými turnaji, na kterých si to rozdává zhruba osm vždy naprosto stejných hráčů. Nový patch je v nedohlednu a stejně tak změna map poolu na Battle.netu. Třeba ale WarCraft v příštím roce popadne nový dech, stát se může cokoliv. :)  

To by bylo zhruba vše, co jsem chtěl říct. Děkuji všem, kteří pravidelně chodili na tyto stránky, aby si přečetli něco nového o své oblíbené hře. Nemá smysl protahovat něco, co jede na půl plynu. Ale jak jsem již říkal - v těchto dnech je opravdu těžké sehnat každý den nějakou zajímavou aktualitu a psát pouze o minulosti také není řešení. Nic z toho by vám ale nemělo bránit v tom, aby jste hráli vesele dál, protože tato hra bude žít tak dlouho, dokud bude hrána a to nikdo nezmění. Mějte se hezky a pokračujte ve hraní. WarCraft III forever!!! <3

PS: Pokud se bude občas dít něco zajímavého a důležitého, tak o tom možná napíšu. Nyní je například nejbližší kandidát WCG. V takovém případě bych o tom dal vědět ve fóru na w3cz. Jednalo by se však o ojedinělou a nepravidelnou záležitost.

NumberFiveAlive

4 komentáře:

  1. thx men nechal si za sebou kus prace dakujeme

    OdpovědětVymazat
  2. jj škoda že podobnej typ webu neexistoval odjakživa, ale je jasný, že teď už není o čem psát. Ani ty replaye už se nedaj moc koukat, jak říkáš, pořád hrají ti stejní hráči, kteří navíc něják nevyčnívají (jak třeba moon, happy). Navíc bez UD to není ono, i když to teď lehce zachraňuje Luci, kdo by si před pár lety pomyslel, že zrovna na jeho replaye proti top scéně se teď budou čekat fronty :D

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, přeškoda. Já plákam. :´-(

    OdpovědětVymazat
  4. wc3 is still alive :)

    OdpovědětVymazat